Военный США: Украинцы могут разбить и сепаратистов, и даже РФ

10408848_861192863903271_2896098592374907828_n

краина, на самом деле, намного более боеспособна, чем может показаться на первый взгляд, а её воинам по силам одолеть не только пророссийских боевиков, но и саму  Россию на поле боя.

Как передает «Новое Время» об это пишет журналист Адриан Боненбергер, бывший военный, служивший в Афганистане.

«Для тех, кто следит за российским вторжением в Украину, постоянным источником беспокойства является то, на какой черте РФ решит остановиться. Здравый смысл подсказывает: если Украина продолжит сопротивляться, Россия направит туда больше сил, а затем, возможно, продолжит наступление на Эстонию или Польшу», — отмечает журналист.

Нападение на членов НАТО, пишет Боненбергер, приведет к применению 5 статьи устава Альянса, что поставит Европу и Америку на грань войны с РФ, которая неизбежно перерастет в Третью мировую, причем с использованием ядерного оружия.

Но это, по мнению журналиста, не единственный повод для беспокойства.

«Украина намного сильнее, чем многим кажется. До этого момента украинцы сражались одной рукой, поскольку большая часть их военной силы сознательно держалась в резерве, чтобы не спровоцировать Россию на переброску еще большего количества солдат и техники. В последний раз, когда украинские войска начали масштабное наступление на сепаратистов (в августе прошлого года), они быстро достигли успеха. России пришлось бросить через границу тысячи солдат, чтобы усилить сепаратистов, снабдить их артиллерией, танками и противовоздушными средствами, включая комплекс «Бук», из которого был сбит малазийский Боинг. С тех пор установился определенный статус-кво – не путайте с режимом прекращения огня, поскольку ежедневно случаются десятки стычек», — пишет Боненбергер.

По его словам, многие на Западе верят, что Россия может в любой момент нарушить этот статус-кво стремительным нападением, прорваться сквозь украинскую линию обороны и выйти к Киеву и Одессе – или даже дальше. Украина не в состоянии справиться с россиянами, а ее сил не хватит, чтобы остановить вторжение.

«Похоже, в Москве думают так же, поскольку российские военные не пытались совершить серьезных нападений с целью захвата украинских позиций. До этого момента Россия лишь испытывала украинскую линию обороны, пытаясь окружать позиции Нацгвардии, а затем договаривалась с властями о сдаче», — отмечает автор.

Но он добавляет, что у Украины есть оборонные мощности, которые растут с каждым днем.

«Украинский народ – особенно киевляне и часть жителей запада и юга Украины – все больше втягиваются в противостояние по мере того, как их друзья и родственники гибнут или получают ранения на фронте. И украинские военные усиленно тренируются», — пишет Боненбергер.

Автор рассказывает, что провел неделю в Яворове, наблюдая, как его старый отряд тренирует две группы украинских нацгвардейцев. Он впечатлен, поскольку передвижение и тактические коммуникации украинских солдат превышают средние показатели большинства американских отрядов.

«Почти семь лет я был армейским офицером, более двух лет провел в Афганистане. Я тренировал афганских солдат и полицейских, и ни один из их отрядов не был настолько профессиональным, как украинские», — утверждает бывший военный.

По его словам, если украинцы продолжат упорно тренироваться и наращивать военную силу – а они мотивированы к этому гораздо больше, чем их противники (в основном – россияне), то возможен исход, который не предполагали ни западные медиа, ни российские: Украина может победить сепаратистов. Украина может одолеть Россию на поле боя.

«Украина и ее армия не знают об этом, но такая возможность есть», — говорит Боненбергер.

По сути, российская самоуверенность и извращенная российская идеология делают весьма вероятным то, что решительная, неожиданная атака хорошо тренированных, воодушевленных украинских военных позволит окружить противника и стереть его с лица земли.

«Россия уязвима. Чем дольше она затягивает ситуацию в Украине, тем выше шансы, что ее армию ждет катастрофа, невиданная со времен Второй мировой: окружение и полное уничтожение российской боевой группы. С каждой неделей украинская армия становится все сильнее и увереннее в себе», — заключает автор.


Джерело: http://inforesist.org/voennyj-ssha-ukraincy-mogut-razbit-i-separatistov-i-dazhe-rf/?_utl_t=fb

Путин наконец вел четвертый пакет санкций против россиян, запретив использование иностранного ПО

51149503

С сегодняшнего дня в Российской Федерации объявлен возврат к средневековью.

Согласно указа президента РФ запрещено использовать иностранное программное обеспечение.

Информирует на своей странице в facebook Мирослав Гай, передает OnPress.info.

«С сегодняшнего дня в РФ официально объявлено Средневековья. Запретить иностранное, когда все банки, все предприятия работают на нем — это самоубийство.

Говорю Вам, Путин куплен иностранными спецслужбами — другого объяснения нет. Или есть? Возможно, Обама при разговоре с Путиным предупредил, что будут отключены обновления по всем коммерческим программ и приложений для устройств.

Путин, что бы не потерять лицо внутри страны, решил действовать на опережение и выдать запрещенный указ — мол, это не Вы нам, а мы Вас запретили.

В любом случае — это такой мощный удар, который можно сравнить с Армагеддоном для всего: банков, оборонки, сектора услуг, биржи — всего.

Айда Обама, айда черный охотник», — написал Гай.


Джерело: http://onpress.info/putin-nakonets-vel-chetvertyj-paket-sanktsij-protiv-rossiyan-zapretiv-ispolzovanie-inostrannogo-po-35094

У Києві – марш добровольчих батальйонів

Марш представників добровольчих батальйонів відбувається у п’ятницю ввечері у Києві.

У марші беруть участь понад 3 тисячі активістів, повідомляє Українська правда.

Станом на 19:00 учасники маршу тримають у руках прапори України, партії «Правий сектор», полку Нацгвардії «Азов», а також банер з написом «Волю патріотам».

Більшість учасників маршу вимагають звільнити активістів націоналістичної організації, колишнього бійця батальйону МВС «Київ-2» і «Гарпун» Андрія Медведька та Дениса Поліщука, підозрюваних в убивстві журналіста Олеся Бузини.

Крім того, активісти вимагають відновити наступ української армії в зоні проведення антитерористичної операції й тим самим закінчити війну.

Активісти почали свій рух по алеї Героїв Небесної сотні.

Наразі марш проходить спокійно, правоохоронців поруч немає.

1 2 3 4Джерело: http://zik.ua/ua/news/2015/07/03/u_kyievi__marsh_dobrovolchyh_batalyoniv_604477

Як робляться “кримінальні справи” в нашій державі корумпованими державними органами

Багато писалось про те, як СБУ забрало не правомірно в мене всю техніку та програмне забезпечення. Але, що було причиною цієї справи ? Звідки ця “справа” з’явилась, якщо я сумлінно виконував свої зобов’язання.

Як оказалось, це зробив керівник Державної інспекції сільського господарства Поєдинок М.С. Приведу текст одного з документів в якому описуються дії, які зробив цей орган. Жирним я відмітив те, що вони робили для того, щоб відібрати в мене програмне забезпечення та розвалити мій бізнес. В цьому листі робиться вигляд, що інформація не була передана інспекції. І зовсім забувається, що передача інформації відбулася, про що був підписаний акт. Замовчується також про те, що Державна інспекція сільського господарства за все своє існування не заключило жодного договору про супровід бази даних, але це не заважало її використовувати та програмне забезпечення мого виробництва, не сплачуючи автору жодної копійки. Забувається про те, що інспекція прийнявши інформацію нічого не зробила для того, щоб розробити програмне забезпечення. Забувається про те, що керівник Державної інспекції сільського господарства Поєдинок М.С. провів тендер на закупівлю техніки та програмного забезпечення для обслуговування реєстру машин на 5 млн. грн ще десь у 2011 році, в результаті якого був куплений металобрухт, а на програмне забезпечення для реєстру не заплачено жодної копійки (про це він даже не думав, бо тендер получили “свої компанії”). Цей же Поєдинок потім посприяв тому, щоб мій бізнес розвалити.

Також забувається, що наказом МінАПК було встановлено, що Державна інспекція сільського господарства повинна сплачувати ВСІ ВИТРАТИ на ведення реєстру. Але це ніколи не робила…

 

Головному державному фінансовому інспектору

Державної фінансової інспекції України

Чорній І.А.

 

На запит головного державного фінансового інспектора Держфінінспекції України від 07.07.2014 щодо надання інформації стосовно створення та ведення реєстрів повідомляємо наступне.

Відповідно до статті 34 Закону України “Про дорожній рух” (у редакції, станом на 02.12.2010) та Закону України “Про систему інженерно-технічного забезпечення агропромислового комплексу України” (у редакції, станом на 02.12.2010) для ведення відомчого обліку зареєстрованих транспортних засобів відповідними органами, якими вони зареєстровані, створюються уніфіковані автоматизовані електронно-облікові системи. Відомчу реєстрацію та облік тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів здійснював уповноважений орган спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань аграрної політики.

Згідно договору від 09.06.2010 № 209, укладеного між Мінагрополітики та ФОП Рудюк С.А., надання послуг щодо підтримки уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи з автоматизованим робочим місцем державного інспектора державного технічного нагляду здійснював ФОП Рудюк С.А.

Технічне завдання на розробку уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи з автоматизованим робочим місцем державного інспектора затверджено наказом Мінагрополітики від 20.08.2009 № 603.

Згідно Указу Президента України від 09.12.2010 № 1085 “Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади” утворено Міністерство аграрної політики та продовольства України та Державну інспекцію сільського господарства України, реорганізувавши Міністерство аграрної політики України.

Відповідно до Законів України від 16.10.2012 № 5462 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства соціальної політики України, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів” (набрав чинності 09.12.2012), від 16.10.2012 № 5459 ” Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства надзвичайних ситуацій України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів” (набрав чинності 18.11.2012) внесено зміни до статті 21 Закону України “Про систему інженерно-технічного забезпечення агропромислового комплексу України” та до статті 34 Закону України “Про дорожній рух”, згідно яких Державній інспекції сільського господарства України передано функції щодо реєстрації машин та визначено Держсільгоспінспекцію України держателем Єдиного реєстру для ведення автоматизованого обліку зареєстрованих тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів.

До прийняття зазначених законів виконання функцій щодо реєстрації та ведення реєстру машин здійснювалось інспекціями державного технічного нагляду облдержадміністрацій.

Відповідно до Порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.11.2009 № 1200 (зі змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 03.04.2013 № 243), передбачено необхідність ведення Держсільгоспінспекцією України автоматизованої інформаційно-пошукової системи обліку суб’єктів господарювання, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, накопичення інформації про надходження, передачу, реалізацію транспортних засобів та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, видачу та використання бланкової продукції і номерних знаків “Транзит”.

На виконання зазначених нормативно-правових актів з метою створення вищезазначених реєстрів Держсільгоспінспекцією України розроблено та у встановленому порядку внесено на розгляд проект наказу Мінагрополітики України щодо затвердження Положення про Єдиний реєстр для ведення автоматизованого обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, яке затверджено наказом Мінагрополітики України від 22.01.2013 № 29 та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 12 лютого 2013 р. за № 243/22775 (набрав чинності 05.03.2013).

У відповідності до зазначеного положення наказом Держсільгоспінспекції України від 18 липня 2013 року № 121 адміністратором реєстру було визначено ДП “Держреєстри України”.

Держсільгоспінспекція України зверталась до ФОП Рудюк С.А. листами від 12.06.2013 № 3909/9/2-13 та від 09.08.2013 № 5632/9/2-13 з проханням передати в повному обсязі інформацію, яка міститься в реєстрі.

Крім того, листами від 07.08.2013 № 5563/9/2-13 та від 07.08.2013                  № 5562/9/2-13 Держсільгоспінспекція України зверталась відповідно до Служби безпеки України та до Генеральної прокуратури України з проханням посприяти в забезпеченні передачі від ФОП Рудюк С.А. інформації, яка міститься в реєстрі для ведення автоматизованого обліку тракторів та інших машин. До цього часу відповіді не отримано (брехня).

Листом від 18.04.2014 № 2425/7-1/1-14 Держсільгоспінспекція України повторно зверталась до ФОП Рудюк С.А. з проханням передачі бази даних.

Також з метою забезпечення створення Єдиного реєстру для ведення автоматизованого обліку тракторів та інших машин, а також передачі інформації від ФОП Рудюк С.А., в травні 2014 року було сформовано матеріально-технічну базу та встановлено необхідне обладнання.

Крім того, листами від 07.07.2014 № 4608/9/2-14, від 16.07.2014                      № 4938/9/1-14 та від 16.07.2014 № 4937/9/1-14 Держсільгоспінспекція України зверталась відповідно до Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України та до Генеральної прокуратури України з проханням посприяти в передачі від ФОП Рудюк С.А. до Держсільгоспінспекції України бази даних та програмного забезпечення реєстру (в жодному договорі нема прав на програмне забезпечення у Держсільгоспінспекції, по якій причині вони на нього претендували ??? Це такий шлях рейдерства ?).

Згідно інформації ДП “Держреєстри України” на даний час ФОП Рудюк С.А. інформацію не передано (брехня).

На сьогодні Держсільгоспінспекцією України вирішується питання фінансування витрат, пов’язаних із розробкою та технічним супроводженням програмного забезпечення реєстру.

Держсільгоспінспекцією України укладено угоду про наміри з ТОВ “Центр розробки систем управління” від 11.06.2014 № 13021813о щодо надання послуг зі створення автоматизованої системи. Крім того, на даний час проходять перемовини з ТОВ “Смарт Солюшнс Україна” щодо розробки програмного забезпечення реєстру.

З метою забезпечення виконання функцій щодо реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку машин територіальними органами здійснюється реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку за допомогою книг реєстрації машин з дублюванням даних на електронні носії, що передбачено пунктом 7 Порядку відомчої реєстрації та зняття з обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2009 № 694.

Крім того, на даний час Держсільгоспінспекцією України розроблені відповідні проекти нормативно-правових актів щодо виконання функцій у сфері експлуатації та технічного стану машин, які на даний час знаходяться на погодженні із зацікавленими органами виконавчої влади.

 

 

Голова Державної інспекції

сільського господарства України                                                         М.С. Поєдинок

 

 

 

Рада бізнес-омбудсмена допоможе українському бізнесу відстояти свої права

Кожен бізнесмен має можливість подати скаргу у Раду бізнес-омбудсмена на державні органи, якщо вони порушують його права. Установа надає рекомендації для вирішення проблем.

Про це сьогодні, 3 липня, під час зустрічі з представниками громадськості та підприємницького середовища Львівщини повідомив бізнес-омбудсмен Альгірдаса Шемета.

Він розповів, що Рада бізнес-омбудсмена – це міжнародна організація, яку фінансують міжнародні донори. У ній працюють 15 осіб. Це висококваліфіковані юристи, аудитори і економісти, які займаються розглядом скарг бізнесменів і створенням рекомендацій для вирішення проблем.

За діяльністю установи наглядає спеціальна рада, до якої входять міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, представники ЄБРР та незалежних бізнес-асоціацій.

Серед основних завдань Ради бізнес-омбудсмена: сприяння боротьбі з корупцією, а також з іншими неправомірними діями в держорганах та держпідприємствах; сприяння інвестиційній привабливості України; зміна культури відносин між бізнесом і державою.

«У багатьох місцях вони (відносини між бізнесом і державою, – ред.) залишаються стосунками між начальником і підлеглим: начальник – це держчиновник, а бізнес – підлеглий. Думаю, це неправильно. Усе має бути навпаки», – підкреслив Альгірдас Шемета.

Водночас він додав, що основна мета роботи ради – це розгляд скарг бізнесу на «діяльність чи бездіяльність держорганів».

«Ми не розглядаємо скарги приватного бізнесу на приватний бізнес. Також ми не оскаржуємо рішення судів, хоча приймаємо скарги, якщо бізнес скаржиться на виконання судових рішень чи на дії силових структур у досудовому розслідуванні, у відкритті кримінальної справи, вилученні документів», – уточнив Альгірдас Шемета.

Він зазначив, що рада не займається старими справами: із часу можливого порушення може пройти не більше ніж рік.

Кожен бізнесмен може залишити скаргу на сайті Ради бізнес-омбудсмена. Фахівці розроблять відповідь, що допоможе у держорганах вирішити проблему.

Джерело: http://zik.ua/ua/news/2015/07/03/rada_biznesombudsmena_dopomozhe_ukrainskomu_biznesu_vidstoyaty_svoi_prava_604359

1 2