Після Майдану 20-го лютого новий Уряд поверне народу все, що у нього вкрали

Майдан 20 лютого 2016

Боротьба з корупцією може бути справжньою, а може бути чистої води показухою для “електорату”, щоб не обурювалися і не “майданiли”.

Реальна боротьба з корупцією виглядає наступним чином:
1) ГПУ викликає всіх чиновників України на допит в порядку черги і показує чиновнику фото знімки як цей чиновник за кермом дорого позашляховика, як цей чиновник проживає в дорогій квартирі або шикарному особняку (не в гості зайшов переночувати, а реально там проживає кожного дня), роздруківку оплати рахунків в дорогих ресторанах і магазинах з банківської картки, яку останній місяць використовував чиновник і слідчий пропонує чиновнику вказати на джерела доходів, які дозволяють “слузі народу” жити так розкішно. Розумієте про що мова? Не десятки працівників ГПУ повинні день і ніч стежити за чиновником, щоб його піймати на крадіжці бюджетних коштів або на хабарі. Ні, нехай сам чиновник доведе, що вся його власність придбана на його заробітну плату або пояснить яке джерело доходу йому дозволило все це придбати.
2) Але у хитрого корупціонера все схоплено: будинок, авто і банківська карта – все записано на “бідного родича”. Корупціонер дивиться на слідчого і єхидно посміхається. “Добре”, – відповість слідчий: – “Ви вільні. Ми викличемо вашого родича і якщо він не зможе вказати на джерела доходу, то ВСЕ його майно, в тому числі і те, яким ви користуєтеся, буде конфісковано”.
3) Часто корупціонери легалізують (відмивають) вкрадені у народу гроші шляхом передачі їх своїм родичам, які відкривають свої фірми. Сама фірма працює законно, претензій немає, просто час від часу в обіг цієї фірми надходять корупційні гроші для відмивання. Так поступив Янукович, використовуючи в цих цілях свого сина. Перевірка ГПУ бізнесу сина Януковича показала, що прискіпатися не до чого, але НОВА народна влада, яка прийде після Майдану 20-го лютого, просто запитає у сина Януковича чи будь-якого іншого подібного “родича” будь-якого іншого чиновника: – “Будь ласка, назвіть джерела стартового капіталу. Звідки ви взяли таку велику суму грошей для відкриття свого бізнесу? Це дуже просте питання. Де ти взяв гроші? Кредит взяв? Нi. Бабуся померла і ти продав її квартиру? Нi. Ти вільний, є у тебе 14 діб, щоб придумати відповідь і зібрати всі документи. Не зможеш цього зробити і довести легальність стартового капіталу і ми накладаємо арешт на весь твій бізнес і на всю власність, а своєму татові привіт можеш передати”.
4) Якщо чиновник все життя вів скромний спосіб життя, а на вкрадені гроші купував діаманти, які закопував у себе на дачі і тільки після звільнення почав РАПТОМ вести розкішний спосіб життя, то і його теж повинна торкнутися подібна перевірка.
5) Кожен депутат оновленої Верховної Ради повинен мати законні повноваження надіслати депутатський запит в ГПУ і не запропонувати, не просити, а вимагати провести перевірку щодо підозрілого чиновника і повідомити йому (депутату) про підсумки перевірки в деталях.
Як тільки чиновники зрозуміють, що вони крадуть не гроші, а папір, якiй нічого не коштує, бо вони ніколи не зможуть ці гроші витратити на покупку дорогих речей, то сенс красти відпаде сам собою.
Українці, ви думаєте, що всі вкрадені за 25 років у вас гроші не повернути? Так, частину цих грошей чиновники проїли або пропили, якусь частину грошей дуже добре сховали, але більша частина награбованого навколо вас: дорогі особняки, авто, яхти, бізнес. Якщо народ все це поверне, то Україна отримає понад 500 млрд. доларів, яких вистачить на те, щоб розплатитися з усіма боргами України, а решту пустити на реформи. Україна така бідна не тому, що українці тупі та ледачі (все як раз навпаки), а тому, що Україну грабують. Знищити корупцію і Україна стане не бідніше Польщі. Це вам будь-який політик з Євросоюзу підтвердить.

 

Только реформы 5.10 могут сделать украинцев багатыми, уничтожить коррупцию, монополии и олигархов !

ВВП Украны может быть не менее 1 триллион $. А для этого, необходимо победить коррупцию за счет ликвидации даже теоретической возможности воровать. Это возможно, если ликвидировать ВСЕ НАЛОГИ И СБОРЫ и оставить только 2 налога, которые могут сниматься ПОЛНОСТЬЮ АВТОМАТИЧЕСКИ в режиме реального времени в момент проведения транзакции. Это 5% — с продаж и 10% — с выплаты зарплат. Как результат — ликвидируется огромное количество не нужных никому государственных органов и предприятий. Государство не должно заниматься бизнесом, поэтому все государственные компании передаются в частные руки, без возможности занимать монопольное положение на рынке (т.е. или по частям или полностью — в зависимости от размера предприятия и занимаемой доли на рынке).

Геннадий Балашов уверяет, что Украина может достичь 1 триллион $ ВВП, однако «скептики» от казнокрадов говорят, что это популизм. Как видно, это не популизм а РЕАЛЬНОСТЬ.

Я предполагаю, что в реальности 1 триллион $ ВВП — это не предел для Украины. Т.к. в отличие от Сингапура, Гонконга, Дубаи и т.п. в Украине есть все необходимые ресурсы, уникальные земли, огромный интелектуальный потенциал и очень удачное географическое расположение.

«Власть» не видит РЕАЛЬНЫХ аргументов против данных реформ, поэтому сторонников 5.10 не пускают на телевидение и на радио. А вопрос НАЛОГОВ — это ТАБУ во всех СМИ, антикоррупционных собраниях и выступлениях государственных служащих…

ВНИКНИТЕ В РЕФОРМЫ 5.10 И ПОДЕЛИТЕСЬ С ДРУЗЬЯМИ И РОДСТВЕННИКАМИ. ТОЛЬКО ВЕСЬ НАРОД УКРАИНЫ МОЖЕТ ЗАСТАВИТЬ ВЛАСТЬ ИХ РЕАЛИЗОВАТЬ !

 

Автор: Рудюк С . А. https://corp2.net

E-Mail: rs@corp2.net

 

РЕФОРМЫ 5.10:

1234567891011

 

Потрібно вимагати від влади скасування ВСІХ податків та зборів. Читайте про РЕАЛЬНІ реформи 5.10:

Питання та відповіді по системі 5.10:
https://idtn.corp2.net/poyasnennya-ta-vidpovidi-po-sistemi-5-10-4845.html

Створюємо податковий кодекс разом:
https://idtn.corp2.net/podatkovij-kodeks-5-10-4841.html

Балашов про систему 5.10 (05.10.2013):
https://idtn.corp2.net/gennadij-balashov-o-sisteme-5-10-2013-god-4843.html

Що таке 5.10:

10 пунктов программы 5.10

Панический страх власти при слове 5.10:

Панический страх власти при слове 5-10. Что это за система ? При такой СИСТЕМЕ исчезает коррупция, контрабанда, огромное количество гос. должностей, «накрываются» все схемы

Виробництво аналога IPhone 5s 16Gb в Україні при діючому податковому кодексі та при системі 5.10:

Виробництво аналога IPhone 5s 16Gb в Україні при діючому податковому кодексі та при системі 5.10

Реальна децентралізація можлива тільки з 5.10:

Реальна децентралізація можлива тільки з 5.10

Мошенничество с петициями президента:

Мошенничество и манипуляции с петициями на сайте Президента Украины

Есть ли свобода на “Территории Свободы” Савика Шустера ?

Есть ли свобода на «территории свободы» Савика Шустера ?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.