Тарифи не сплачуйте. ОСББ не створюйте. Самоорганізуйтесь і женіть з України олігархів.

Не обоснованные тарифы

( методико – правові поради самоорганізації населення – альтернативи ОСББ)

Кияни в очікуванні нових платіжок  на кухнях лають євроінтеграцію, прокльонами обсипають  уряд,  сваряться в родинах, руйнують сімейні стосунки замість того, щоб сісти за вивчення інформаційно правових рекомендацій, методики самоорганізації і прийняття колективних рішень ГО «Самоврядна громада» і запозичити досвід тих, хто подолавши  кризу в свідомості, відчай та апатію в душі, стали  на шлях перезавантаження держави Україна – унітарної, суверенної, правової  і соціальної  республіки – справи громад зі своєї власної місцевості, локальної громади.

ціна-за-газ-290x300

 

Так, вже є ті, хто готові поділитись першими результатами  пробудження населення.  Щоб захистити себе  від тарифного тиску  олігархів, які в своїх руках зосередили по визначенням економістів 93% національного виробництва, більшу частину якого знищили, не маючи  документів  права власності,  ми радимо посилаючись на надане нам право безпосередньої демократії один раз і на завжди

  1. Усвідомити себе ГРОМАДЯНИНОМ – власником держави, а не   фізичною особою (рабом), статус якого ми  в більшості своїй придбали  поза власної волі і розуміння.   З ним ми,  і народжені від нас  діти, отримали у спадок  обов’язок утримувати злочинно створені органи недержавної влади,  що виникли як суб’єкти господарювання, зареєстровані не в територіальних громадах – конституційних власниках держави Україна і національного багатства, як в Європі( і європейці вже про те в курсі, що ми те усвідомили) , а на паспортні дані посадовців.  (юридичне обґрунтування на прикладі міністерства оборони, МВС, судів та прокуратури є в наявності в доказах юристів оприлюднених на жаль лише  в соціальних мережах ФЕЙС Буку , оскільки ні одні з відомих ЗМІ не береться доносити людям знайдену на МАЙДАНІ правду, яка б змінила не лише Україну,  а і світ, оскільки б продемонструвала становлення кращої моделі суспільних відносин, визначених в найкращій в світі Конституції України. (допис у facebook)
  2. Для підтвердження своєї позиції ГРОМАДЯНИНА і початку нового свідомого життя – зняти з себе це ярмо ідентифікаційного коду і стати реальним власником держави, частки неподібного національного багатства, який був визначений Актом проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року і кожний з нас отримав рівні економічні можливості. Як ці дії обгрунтовуються законодавством неперевершено просто пояснюють відомі нам юристи ГО ” Правовий простір” Римма Білоцерківська і Сергій Нестеренко.

(В податковій є такий бланк, заповнюючи який ви висловлюєте своє волевиявлення стати реальним власником держави Україна протягом 1-2 тижнів. (посилання на документ) Правом зняття ідентифікаційного коду держава наділила лише за релігійними  міркуваннями, що є абсолютною нісенітницею.  На самій справі це юридично доведено право власності кожного громадянина  на державу. Можете йти на цей крок у відповідності до свободи вибору. ніяких обмежень щодо прав бути не може, а навпаки.

3  Критично поставитись самим до себе, що саме з  нашої вини, незнань та пасивності ми стали жертвами корупційних схем, революцій та війн, а не з «голови»  з якої гниє лише риба.  Ми, бувши невігласами,  смиренно, не шукаючи правових знань  погодились на рабство, наступним етапом якого стане ОСББ, якщо ви дозволите собі цей крок. Підписавши такий вирок собі, ви погодитесь бути власником лише долівки свого склепу – квартири, в який загнала вас система.  ( Думайте зважено коли читаєте поради такого радника відомого адовката Т.Монтян як Анатолій Дубина посилання на статтю) Заради чого така безальтернативна категоричність?  Я особисто маю свій трагічний досвід проживання у своєму ОСББ,  яким ділюсь з вами,  щоб ваші родини не стали жертвами шахраїв, що страшенно бояться питання про фінансовий звіт відео на youtube

  1. Об’єднатись не навколо політиків, а навколо майна –  спільного житлово майнового комплексу за місцем  проживання  і СТВОРИТИ Згідно «Закону про ОСН» БУДИНКОВИЙ КОМІТЕТ – як єдино демократичний і правомірний представницький органи громадян – власників у будинку  через  проведення зборів і через оформлення протоколів, реєстраційних листків громадян присутніх на зборах. Типовий протокол надаємо в якості варіанту. проткол зборів свідомих будкомів
  2. Легалізувати будинковий комітет шляхом повідомлення в адміністрацію для статистичної звітності перед громадянами.  Бути готовими колективами  обраних  порядних співмешканців – однодумців захищати  свої права і  права  всіх співвласників в будинках ( рекомендуємо позапартійних і не депутатів)

( для довідки. Будком, як  форма представницької демократії , не може бути юридичною особою публічного права, якою має бути згідно Українського Законодавства  територіальна громада кожнаї адміністративно – територіальної одиниці,  як в європейських країнах –  Швейцарії, Польщі, Чехії, Славаччині, в Італії  та ін країнах для доказів  відео на youtube );

  1. Шляхом повідомлення в ім’я збереження статусу власника держави і частки національного багатства відмовитись від створення  ОСББ   ((!!!!) як способу обслуговування будинку, яке приводить до банкрутства і самоорганізуватись до реформації ЖЕКІВ так , щоб вони були обліковані в локальних громадах – ОСН , надавали послуги по собівартості  і були систематично підконтрольні користувачами послуг.                                   Для цього :
  2. Облікувати всі об’єкти публічного майна поруч свого будинку , взяти під  контроль   використанням публічних спільних приміщень – горищ, підвалів, господарських приміщень у дворах,  консьєрж них кімнат та ін.  і не випустити їх з  публічної власності, щоб зберегти собі як  джерело  доходів саме вашого колективу мешканців. Не обліковані об’єкти публічної власності в громадах не можуть бути приватизовані. В іншому випадку подібна дія є викраданням майна у громади, що з часом обернеться покаранням.     (Для цього треба надати запити щоб дізнатись про неконституційних власників, які нелегітимними рішеннями Київради були віддані  корупціонерам. (Запит на приватизацію приміщень.) (Приклад  продаж центрального автовокзалу посилання на статтю поруч нібито приватизованої фабрики К. Маркса буде таким же фейком як і фабрика Рошен. ( ФОТО документу)

Завод-Порошенко

 

  • Познайомитись з іншими будинковими комітетами в інших будинках з тим, щоб створити територіальну громаду в кожній адміністративно – територіальній  одиниці – в кожному районі з районним поділом  в місті,  через об’єднання будкомів  в ОСН (орган самоорганізації населення) кварталів (мікрорайонів),  що обслуговуються  одним ЖЕКОМ (ЖЕДОМ) для прискорення процесу. ( До нового року радимо  самоорганізуватись в будинках )
  • На базі того приміщення ЖЕКУ, що залишився нам у спадок від об’єднання жеків, створити з кращих працівників штату ЖЕКУ   комунальне підприємство ( або кооператив) по обслуговуванню житлово – майнових комплексів,  відкривши рахунки в державному банку «ОЩАДБАНКУ» для забезпечення потреб і виконання послуг ЖЕКОМ, який буде автономним і облікований в громаді. Його переваги будуть полягати в тому, що він буде надавати послуги по собівартості і під систематичним контролем обраного громадою ОСН – комітету мешканців, що фінансуватиметься  з бюджету громади  району після її утворення, як юридичної особи публічного права. Перехідною формою рахунку цього КП  (жеку, кооперативу ) може (ЯК ВАРІАНТ)  стати рахунок  Громадської організації – засновника  ОСН, щоб не реєструватись в Київраді, як не легітимно створеному органі. Під час створення територіальної громади – юр ососби публічного права  – власника,  переоформити підприємство ( громадської організації, ОСН чи кооперативу)  в Комунальне підприємство, яке буде якісно та звітно виконувати роботу.)
  • Ознайомити всіх мешканців з текстом звернення будкомів на адресу Адміністрації Президента України ( шаблони заяв – ПОВІДОМОЕННЯ ПРО НЕСПЛАТУ за газ по завищеним тарифам і рішення не створювати ОСББ) в умовах відсутності обліку публічного майна в територіальних громадах. Копію надіслати в ПАТ «КиївГаз»  http://kyivgaz.ua/zvorotnij-zv-yazok.html про припинення оплати послуги надання газу до моменту відкриття рахунків в громадах і  до офіційного повідомлення про економічно обґрунтовану ціну за газ, воду, опалення та електроенергію. Тим ви  утримаєте  своїх сусідів  від оформлення ганебних субсидій,  призначення яких є контроль за майновим станом громадян України і поповнення кишень олігархів. (надаємо пояснення юристів по субсидіям та по тарифам  відео на youtube та статтья)Також для юридичного обґрунтування правомірності не сплати за послуги постачальників послуг надаємо наступні данні знайдені під час громадських розслідувань, що були зроблені  ГО «Правовий простір»,  ГО «Народна солідарність»   і нашої ГО « Самоврядна  громада» , що вивчала юридичні підстави виконання обов’язків  Комунального підприємства “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва”  kyivaudit.gov.ua/Document До вашого відому ми доводимо, що так звані «Комунальні підприємства» в особі «керуючі компанії»  по Україні – зареєстрували статути з порушеннями Конституції України і Законів України;– не мають договорів на  оперативне управління майном;

    – не мають договорів на оренду приміщень комунальної ( публічної) власності ;

    – рахунки,  на які приходять платіжні квитанції,  відкриті в приватних банках;

    – тарифи економічно не обґрунтовані, а тому  ми маємо всі підстави  не сплачувати їх доти, допоки  не будуть рахунки відкриті в державному бюджеті,  утвореному громадянами в кожній адміністративно – територіальній одиниці.

             Щодо рахунків Київенерго.  Розслідуваннями відомого економіста  Ольги Яремків, яка  дослідила складові ціноутворення тарифів, доведено  відповідями на інформаційні запити, що  рахунки Київенерго відкриті в іноземних країнах.  Ціни за електроенергію не економічно обґрунтовані, що довели ще в вересні 2015 року активісти вигравши суд. (Посилаємось на судове рішення і на подію. В даному разі автор радить нам сплачувати за старими цінами до підвищення, але ми маємо всі підстави не сплачувати по причині відсутності рахунків в територіальних громадах, відсутність державного бюджету як такого. Також підставою є висновки О. Яремків. (відео прес-конференції в Укрінформі по ціні на газ.

 

  1. Провести роз’яснювальну роботу серед всіх мешканців про злочинність державних утворень і наслідки цих дій для громадян і для майбутнього України.

( доказом є  існування  сепаратистської  «держави»  у нас в Україні,  яка заснована в м. Чернігові http://tspu.congres-spu.info/, визнана іншими країнами світу і проводила і проводить  підривну діяльність http://congres-spu.info/?page_id=476  в Україні, ініціюючи проведення нібито установчих зборів для зміни конституційного устрою, що схоже за ознаками референдумів на сході України. Нині її тіньові лідери, посилаючись на найвищих посадовців розповсюджують методику отримання так званих паспортів – корінного народу України   http://euro-congress.info/?page_id=98  що вимагає вимагає ретельного розсідування органами СБУ, але чомусь то їх минає.  )

  1. Знайомити своїх сусідів – мешканців з обраною стратегією реформації суспільних відносин з метою припинення війни і відновлення економіки України силами територіальних громад. Для цього просимо роздрукувати дану статтю силами активістів в будинках і надати всім хто не має інтернету вдома;
  2. Ходити на прийоми до посадовців з тим, щоб залучати адміністративний ресурс до виконання Конституції України і організації проведення зборів територіальної громади по створенню юр особи, прийняття статуту, заснування внутрішніх органів (Ради, виконкому, судів, прокуратури, відкриття рахунків, бюджетів  територіальних  громад,  в яких буде прозоро накопичуватись  грошова одиниця – гривня на забезпечення соціальних потреб держави, потреб бюджетних установ та утримання публічних (комунальних) об’єктів.  (Як приклад демонструємо як  це роблять патріоти України в Луганській області.

 

  • Допускати чиновників до  контролю за цим процесом не рекомендуємо, вони мають  реалізувати програму  протокольно прийняту власниками публічної власності і надану їм для виконання, а не відомими лише вузькому колу громадських організацій.
  • Новоствореними органами за участі громадськості відкрити рахунки територіальних громад (за умови самоорганізації населення в кожній адмінстративно територіальній одиниці і за сприянням юристів ГО ” Правовий простір”  то буде дуже просто),

 

сформувати реєстри публічної власності і реєстри публічних власників.

мінімальні-зарплати

Виконання даної програми дій буде нашою категоричною відповіддю на те, що ми вже усвідомили, що  саме олігархи причинили шкоду державі Україна  на млрд долларів, зменшили   населення України і привели його в жебрацьке становище, залишивши борг, який   ми, як відповідальні громадяни України, не визнаємо і визнавати не будемо во ім’я  нащадків.  Підстави для того є переконливими і непоборними:  відсутність територіальних громад – юрборги України осіб –  власників і розпорядників майна і фінансів. Тому  ми і маємо всі підстави припинити сплату комунальних послуг,  що призведе таки до реформ в Україні на користь українського народу.

Вони будуть змушені виконати всі вимоги консолідованої сили практиків в Україні – оргкомітету по встановленню конституційного устрою в Україні що діє в столиці України в м. Києві з 2 січня 2015 року про що ми повідомили на особистих зустрічах з депутатами, і з мером м. Києва  В. Клічко. http://vyhid-e.org.ua/?p=1834,  http://vyhid-e.org.ua/?p=1848 ,  Реалізація оприлюдненої програми надасть наступні результати

  • припиниться розв’язана олігархами війна;
  • відбудеться облік майна та землі в Україні;
  • припиняться рейдерські забудови і збережуться об’єкти історико – культурної спадщини;
  • ми разом відновимо національне багатство, станемо власниками неподільної його частки, що забезпечить соціальну спрямованість держави, ліквідує злочинні корупційні схеми фінансових розрахунків в «благодійних» фондах, що здійснюючи благодійну діяльність для наших чоловіків – вояків, роблять війну безкінечною;
  • ми реалізуємо дане  державою кожному громадянину України,   право власності на землю, закріплене  в ст. 78 ,  ст. 81,  ст. 121 Земельного Кодексу України, ст. 14 Конституції України, що поставить кожного українця в рівні стартові можливості і подолає бідність населення.
  • Бюджет, ставши на фундамент прозорого накопичення  ресурсів та його витрат,  буде працювати на суспільство і на розвиток виробництва, підтримання бізнесу, який під захистом територіальних громад   стабільно працюватиме не лише на себе,  а і на громади, що наповнить бюджет в Україні, а не стікатиметься в кишені олігархів  для підтримки сепаратизму;
  • Наша молодь отримає змогу відкривати власні підприємства на своїй, Богом даній землі, відео на youtube,  а не поповнюватиме  дешевою робочою силою занепалу Європу через відкриття візового режиму.

Цей ряд переваг  створення  будинкових комітетів,  як комітетів по збереженню житлово майнових  комплексів у власності громадян, продовжите ви самі, коли  гуртом, з вашими представниками  зберемось на загальнонаціональних зборах,  щоб затвердити  конституційний устрій, а не змінити його, стаття та відео , як готує нас провладна верхівка активістів – провокаторів під керівництвом Банкової, організовуючи по всій країні чергові референдуми для  розвалу  України з тим, щоб  перетворити  її на замовлення світового капіталу в удільні князівства – федерації і в  латифундії – сировинні придатки, в які нас перетворюють президенти України всі роки незалежності.

          Тож самоорганізація і є  порятунок для України, яка розпочнеться з будинкових комітетів, що  будуть контролювати  облік  майна і встановлювати  конституційний  устрій  через територіальні  громади. Останні наведуть порядок і в тарифах, і в ціноутвореннях енергоносіїв, і в процедурі збереження історико архітектурної  і культурної  спадщини  нації і ми зупинимо розкрадання наших скарбниць, зібраних не одним поколінням музейників та науковців

Щойно настав справжній час “Ч” для нас, зворотній шлях якого лише війна і чергова революція, але  вже  за участі іноземців.

Тому. Отримуйте правові знання, докопуйтесь до істини та дійте, оскільки ви і   є єдиними конституційними публічними власниками і джерелом влади в Україні.  Зупинити тарифний геноцид зможете лише свідомими будкомами. Ті, хто запропонував вам безальтернативний спосіб існування ЖКХ в вигляді лише ОСББ розраховують на те, що народ не здатний реалізувати право на самоорганізацію і в кожному будинку найнятий провокатор від політиків, що сварить між собою людей і перетворює збори в сварки, бійки та образи зірве об’єднання мешканців навколо свого майна.  Але ми маємо бути мудрішими за їх і діяти по правді та по Конституції України.  Будьте впевнені у своїй правоті, домагайтесь  права своєї власності і живіть з вірою у завтрашній день оновленої заможної України.

P.S. На завершення, якщо не втомились,  послухайте одноумців, яким на відміну від нас дають ефір канлів ЗМІ, З 51хвилини акценти. https://www.youtube.com/watch?v=Hm2jcCcftXQ

Джерело: http://vyhid-e.org.ua/?p=2669

 

Только реформы 5.10 могут сделать украинцев багатыми, уничтожить коррупцию, монополии и олигархов !

ВВП Украны может быть не менее 1 триллион $. А для этого, необходимо победить коррупцию за счет ликвидации даже теоретической возможности воровать. Это возможно, если ликвидировать ВСЕ НАЛОГИ И СБОРЫ и оставить только 2 налога, которые могут сниматься ПОЛНОСТЬЮ АВТОМАТИЧЕСКИ в режиме реального времени в момент проведения транзакции. Это 5% — с продаж и 10% — с выплаты зарплат. Как результат — ликвидируется огромное количество не нужных никому государственных органов и предприятий. Государство не должно заниматься бизнесом, поэтому все государственные компании передаются в частные руки, без возможности занимать монопольное положение на рынке (т.е. или по частям или полностью — в зависимости от размера предприятия и занимаемой доли на рынке).

Геннадий Балашов уверяет, что Украина может достичь 1 триллион $ ВВП, однако «скептики» от казнокрадов говорят, что это популизм. Как видно, это не популизм а РЕАЛЬНОСТЬ.

Я предполагаю, что в реальности 1 триллион ВВП — это не предел для Украины. Т.к. в отличие от Сингапура, Гонконга, Дубаи и т.п. в Украине есть все необходимые ресурсы, уникальные земли, огромный интелектуальный потенциал и очень удачное географическое расположение.

«Власть» не видит РЕАЛЬНЫХ аргументов против данных реформ, поэтому сторонников 5.10 не пускают на телевидение и на радио. А вопрос НАЛОГОВ — это ТАБУ во всех СМИ, антикоррупционных собраниях и выступлениях государственных служащих…

ВНИКНИТЕ В РЕФОРМЫ 5.10 И ПОДЕЛИТЕСЬ С ДРУЗЬЯМИ И РОДСТВЕННИКАМИ. ТОЛЬКО ВЕСЬ НАРОД УКРАИНЫ МОЖЕТ ЗАСТАВИТЬ ВЛАСТЬ ИХ РЕАЛИЗОВАТЬ !

 

Автор: Рудюк С . А. https://corp2.net

E-Mail: rs@corp2.net

 

РЕФОРМЫ 5.10:

1234567891011

 

Потрібно вимагати від влади скасування ВСІХ податків та зборів. Читайте про РЕАЛЬНІ реформи 5.10:

Питання та відповіді по системі 5.10:
https://idtn.corp2.net/poyasnennya-ta-vidpovidi-po-sistemi-5-10-4845.html

Створюємо податковий кодекс разом:
https://idtn.corp2.net/podatkovij-kodeks-5-10-4841.html

Балашов про систему 5.10 (05.10.2013):
https://idtn.corp2.net/gennadij-balashov-o-sisteme-5-10-2013-god-4843.html

Що таке 5.10:

10 пунктов программы 5.10

Панический страх власти при слове 5.10:

Панический страх власти при слове 5-10. Что это за система ? При такой СИСТЕМЕ исчезает коррупция, контрабанда, огромное количество гос. должностей, «накрываются» все схемы

Виробництво аналога IPhone 5s 16Gb в Україні при діючому податковому кодексі та при системі 5.10:

Виробництво аналога IPhone 5s 16Gb в Україні при діючому податковому кодексі та при системі 5.10

Реальна децентралізація можлива тільки з 5.10:

Реальна децентралізація можлива тільки з 5.10

Мошенничество с петициями президента:

Мошенничество и манипуляции с петициями на сайте Президента Украины

Есть ли свобода на “Территории Свободы” Савика Шустера ?

Есть ли свобода на «территории свободы» Савика Шустера ?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.