Пояснення та відповіді по системі 5.10

Відповідві 5.10

Надаємо пояснення по системі 5.10. В Google-документі https://docs.google.com/document/d/1tuGVdEj0I1ZQ-1Ij08IE2UvXqyGvUPjUNRmsvEkFeZc/edit Ви можете доповнити питаннями та відповідями.

Які податки є при системі 5.10.

При системі є 2 податки 5 та 10.

5% береться автоматично з продажу товарів та знімається автоматично в реальному часі в бюджет України при проведенні транзакції.

10% береться при виплаті зарплат. Та йде в державний, або комерційний пенсійний фонд.

Дозволи, ліцензії, акцизи, податки та збори відміняються. Усі державні послуги надаються безкоштовно. Доступ до державних реєстрів та бухгалтерську інформацію державних підприємств надається безкоштовно та безперешкодно в реальному часі – через інтернет.

Цих податків дуже мало для виконання соціальних програм ?

Якщо державні посадовці не будуть займатись “казнокрадством”, то цих грошей достатньо для виконання державних зобов’язань. Обслуговування соціальних програм буде відбуватись в автоматичному режимі.

За рахунок продажу державних активів (державних підприємств), переводу більшості державних функцій на ринкові відносини (передача їх ринку та зняття з держави) держава отримає значні фінансові ресурси, якими можна буде перекрити різницю бюджета на початковому етапі, коли ще не запрацювала економіка України на всю потужність.

Цю програму, такі тарифи та інше не підтримує МВФ.

Україна вибирає те, що їй вигідно, а не те, що вигідно закордонним організаціям. Українці повинні стати заможними людьми, а це можливо, коли мало витрачається на власні потреби і коли виробництво може запрацювати на повну потужність – без кордонів для реалізації продукції та послуг.

Україні не потрібні кредити будь-якої організації, але ми приймаємо безповоротню допомогу від фінансових установ та підприємств. Україна буде жити без боргів.

Цих грошей не вистачить для військових, або для правоохоронців.

Кожний громадянин України має право носити власну зброю. Кожний громадянин України має право на проходження пришвидшених курсів володіння зброєю за рахунок держави. Громадяни України мають право захищати сувернітет України та свій добробут. І для цього не потрібно багато грошей, бо самі громадяни забезпечують себе легальною зброєю.

Правоохоронців та військових занадто багато в Україні, але вони занадто при цьому не ефективні. Їх використовують як дешеву робочу силу. В нашій же програмі – в Україні тільки професійна армія, яка використовується для захисту держави.

Правоохоронців в Україні – ще більше. Вони не використовуються для боротьби з злочинністю, а навпаки, створюють її. Тому, кількість правоохоронців зменшується в багато разів.

При такому підході грошей вистачить на правоохоронців та військових. При цьому, вони будуть використовуватись максимально ефективно для захисту громадян та держави.

При виробництві є багато ланок та перепродажів комплектуючих. При системі 5.10 буде не вигідно виробляти продукцію.

В системі 5.10 виробники оптимізують виробничі процеси. Вони працюють на пряму з постачальниками, або з їх регіональними партнерами. Тому, не може бути більше ніж 1-2 ланки продажу комплектуючих у виробників.

Те, що раніше було 5-7 ланок продажу в виробництві було пов’язане з бажанням компаній підвищити собівартість продукції з метою зменшення податків. Такої необхідності в новій системі нема, тому необхідності в компаніях – прокладках нема.

5.10 – це популізм ?

Ні, 5.10 – це система, яка змінює розподіл грошей і робить так, щоб той, хто заробив мав більшу частину, ніж той, хто споживає податки. 5.10 – це робоча система, яка дозволить стати громадянину ГРОМАДЯНИНОМ, а ПОСАДОВЦЮ – посадовцем. Тобто в цій системі ЛЮДИНА – це головне, а держава – це інструмент, який об’єднує та захищає суспільство.

5% та 10% – достатньо для автоматизованої підтримки суспільства та держави.

Чому 5 та 10 ? Чому, наприклад, не 7 та 14 ?

5% та 10% – це цифри, які дозволяють державі ефективно працювати та виконувати суспільні завдання. Це цифри меньші, ніж в офшорах, але більші, ніж мінімально потрібно державі для ефективного функціонування.

Більшість інформації в Україні – для службового користування. Як її можна відкривати для усіх громадян ?

У держави нема таємниць від громадян, бо кожний громадянин – власник надр України, та усього майна. Приховувати інформацію від власника – це злочин.

Якщо кожний буде мати власну зброю, то це збільшить криміногенну ситуацію.

Технічний рівень зброї збільшується. Бандит може дістати будь-яку сучасну зброю. Тому, чим далі тим вище різниця між озброєним бандитом та звичайним громадянином.

Але, згідно Конституції України кожний громадянин має право захищати себе та рідних. Тому, йому потрібно надати можливості не меньші, ніж є у бандитів, щоб міг захищати себе.

Практика показує, що там де дозволяють зброю населенню криміногенна ситуація значно зменьшується. Бо злодій перед тим, як щось робити вже 10 разів подумає…

 

Автор: Рудюк С . А. https://corp2.net

E-Mail: rs@corp2.net

 

Статті по темі:

Питання та відповіді по системі 5.10:
https://idtn.corp2.net/poyasnennya-ta-vidpovidi-po-sistemi-5-10-4845.html

Створюємо податковий кодекс разом:
https://idtn.corp2.net/podatkovij-kodeks-5-10-4841.html

Балашов про систему 5.10 (05.10.2013):
https://idtn.corp2.net/gennadij-balashov-o-sisteme-5-10-2013-god-4843.html

Що таке 5.10:

10 пунктов программы 5.10

Панический страх власти при слове 5.10:

Панический страх власти при слове 5-10. Что это за система ? При такой СИСТЕМЕ исчезает коррупция, контрабанда, огромное количество гос. должностей, «накрываются» все схемы

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.