Братья ДНР и ЛНР – Яценюк и Порошенко

Из facebook (курсивом – мои комментарии)

СБУ в курсі? (Конечно, в курсе. Они все и организовали. СБУ и Минобороны все это время сотрудничали с ФСБ…)
Олена Білозерська
УВАГА! ВСІМ-ВСІМ-ВСІМ – ТЕРМІНОВИЙ РЕПОСТ.
От вам і “бандитські розборки”. Інформація про те, що у Мукачевому хлопці з ПС не “ділили сфери впливу”, а воювали зі справжнісінькими сепарами, які, як повідомлялося, діють на гроші Медведчука і Путіна і планують проголосити “Закарпатську народну республіку”, щоб підпалити Україну з другого кінця, схоже, виявилася правдою.
Нижче – скріншот зі сторінки Вконтакті Едуарда Гілазова. Це командир “новоросійської” диверсійно-розвідувальної групи “Рязань”. Група доволі відома, інформація про неї часто з’являлася у ворожих ЗМІ – у вигляді інтерв’ю з командирами і бійцями тощо.
Ось що сьогодні написав Гілазов (мовою оригіналу, орфографія збережена):
“11.07.2015 года, в ходе боестолкновения с ДРГ противника в Мукачево погиб боец народного ополчения Донбасса и получил ранение боец с позывным Заяц. Операция по ликвидации производилась карательными отрядами Правого сектора за участием Киевской Хунты. Весь цирк и шумиха поднята для отвода глаз о бесчинствах в Закарпатской народной республики, которая является частью Новороссии. Земля пухом павшему воину”.
http://m.vk.com/id123959274
Якщо йому не зламали сторінку, то…
Усім все має стати ясно.
Це не наші хлопці влаштували війну за 2 тис. км від лінії фронту – це війна, нав’язана нам ворогом, зробила стрибок довжиною у 2 тис.км.

TQGfkv5CEZw

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *